maanantai 26. toukokuuta 2014

Suomalainen ja läntinen paskamedia ALITTI RIMAN paskaisine paskauutisineen Venäjän MM-kultavoitossa! Leijonat häpäisty median ja "karjalalippisten" toimesta!

Mr. Rauha Vladimir Putin kävi onnittelemassa Suomen joukkuetta pukukopissa. Suurpelaaja Alexander Ovetskin halasi kapteenina Erkka Westerlundia hienon matsin päätteeksi!

Silti Suomen media ja tyhmimmät jääkiekkofanit eli ns. "karjalalippikset" itkevät kuin ämmät mukamas MM-finaalin virheellisestä tuomaritoiminnasta! Myös ikivalittaja Kalervo Kummola, joka ei kuitenkaan jostain syystä saa mitään aikaiseksi, vaikka on korkea-arvoinen IIHF-boss, valitti tuomareista, mutta miksi?

Tuomarit Lars Bruggeman (GER) ja Keith Kaval (USA) ottivat tilanteen pikaisesti haltuunsa, koska finaaliottelun alku oli kiihkeä. Niin kiihkeä, että olisi voinut tulla pahaa jälkeä. Tuomareilta hieno teko. Lisäksi tuomarit jatkoivat sitä linjaa, mitä koko turnauksessa oli harjoitettu eli tarkkaa mahdollisimman tarkasti kaikki rikkeet pois ottavaa linjaa! OLIKO SE HEILTÄ VIRHE? PITÄISIKÖ FINAALISSA OLLA LUPA TAPPAA VAI MITÄ? Kai IIHF oli alun perinkin antanut ohjeet miten otteluita tuomitaan!

Kansa ja media jopa Ruotsissa asti nillittää siitä, että Suomea kohdeltiin väärin ottelussa. Miten se voisi edes olla mahdollista, KUN ENNEN LOPPUHETKIÄ, KUN OTTELU OLI JO RATKENNUT, SUOMI JA VENÄJÄ SAIVAT SAMAN VERRAN ELI KUUSI [6] KPL 2 MINUUTIN JÄÄHYJÄ? Saman verran jäähyjä siis 55 minuuttiin asti peliä, vaikka materiaalisesti Venäjä oli kisojen kovin joukkue ja tunnetusti altavastaajajoukkueet ottavat yleensä enemmän jäähyjä! LISÄKSI SUOMI OLI KOKO TURNAUKSEN JÄÄHYILEVIN JOUKKUE! Vasta pelin loppuhetkillä Suomi keräsi peräti 16 minuuttia jäähyä, kun Jori Lehterän ja Miikka Salomäen pinna paloi ja Salomäki sai muun muassa 2+10 minuutin käytösrangaistuksen JA AIHEELLISESTI!

Doping-Ruotsin rooli tässä nillityksessä on tietysti se, että Venäjän huippuvalmentaja Oleg Znarok näytti ruotsalaiselle pulskalle pojalle sormimerkkejä, ja tietysti ihan ansaitusti, olihan ennen sitä Mikael Backlund törkeästi pahoinpidellyt jo valmiiksi itsensä loukanneen venäläispelaajan jäällä MM-välierissä ja sen jälkeen nimeltä mainitsematon ruotsalainen kakkapökäle, jolla on muuten myös hui-jui yhdysvaltalaisia juuria, uhannut Znarokia murhalla! Ihme kyllä ruotsalaislehdistö on unohtanut ihan kokonaan sen, että heidän pulska apuvalmentajansa uhkasi suusanallisesti venäläistä murhalla!

KATSOTAANPA NYT TOTUUTTA SILMIIN! TÄSSÄ ON SUOMEN RANGAISTUKSET 55 PELIMINUUTTIIN ASTI PERATTUNA [kuvakaappaukset IIHF / MTV Sport]!

1. Jäähy tappelusta, Venäjän maalilla. Salomäki meni tappelemaan maalille (kummallekin jäähy, kuuluisiko vain hyökkäävälle, mites on? Kuuluuko maaliaan suojelevalle? Eikös tämä ole se kuuluisa Salomonin väärä tuomio, mitä Antero Mertaranta huutaa? Vai onko se vain silloin, kun "Mertsin" joukkueen maalia puolustetaan?)





2. Maila kasvoihin, automaattinen vai onko joku masokisti muuta mieltä?




3. Kiekottoman venäläisen estäminen, kontakti selvä, 2 min


4. Aiempien tökkimisten perään uusi perättäinen poikittainen maila, kulmaväännössä kiekon jo osin ollessa poissa - Huomaa miten vastustajan pää osuu vaarallisesti laitaan, JOPA KYPÄRÄ ON VAARASSA PUDOTA! HUOMIO missä tuomari, näkee tilanteen erinomaisesti! 



5. Selkeä tietoinen koukku käsiin ja mailaan (se kiekko on siis jäällä, ei käsissä...), toki joku voi luokitella heikohkoksi, mutta kaikki pyritään tutusti ottamaan korkeimmalla tasolla!


6. Selkeähkö koukku, tosin Sallisen maila ehkä vahingossa joutuu venäläisen jalkoihin (tosin miksi joutuu, kun kiekko ei ole siellä?), mutta sehän ei tunnetusti ole syy mihinkään, vaan pillin pitäisi aina soida, jos sellainen nähdään.


7. Selkeä kamppi keskialueella. Tuon selkeämpää virhettä ei voi oikein tehdä, kuin kutsumalla Hymyn ja Seiskan kuvaajat siihen viereen.


Sittenhän voidaan puhua esimerkiksi siitä, että Olli "Päällikkö" Jokisen selkeän tahaton, mutta selkeä korkea maila jäi aloitustilanteessa kokonaan viheltämättä! Miksi? Eikös Tuomarit olleet Venäjän palkkaamia ja silloin siitä jäähystä olisi ollut paljon apua Venäjälle, kun tilanne oli vielä tasainen maalimäärien suhteen. Miksi tuomarit suoranaisesti suosivat suomalaisia siinä tilanteessa, vaikka automaattisen rankun olisi pitänyt viehua, koska korkeissa mailoissa vahingossa ei ole mitään väliä? Oliko Faselin kaveri Kummola maksanut paljon? Tajuatteko miten naurettavaa? 

Niin ja se Case -Malkin... Pitäisikö tuomarit valita MTV3:n Astral-TV:stä vai miten luulette, että voidaan antaa mitään tuomiota, jos sitä ei näe?




Kaikki varmaan myöntävät tietävänsä, että vain maalit saa tarkastaa videolta... Tai ehkei moni sitä tiedäkään, kuuntelevathan he hekuman hetkellä täysin puolueellista, jääkiekon säännöistä suht vähän tietävää Antero Mertsi Mertarantaa ja läntistä paskamediaa.

Ennen kaikkea voidaan kysyä, että KUULUISIKO MALKININ EDES SAADA MITÄÄN SIITÄ, kun "puolta" lyhyempi yrittää pommia Malkiniin, jonka kädet eivät nouse mitenkään, vaan lähinnä maila tulee vahingossa pommia yrittävään Erik Haulaan? 2 minuuttinen olisi ehkä voinut olla mahdollista antaa, kuten ammattituomari Jari Levonenkin totesi, mutta siis vain JOS TUOMARI SEN SELVÄSTI NÄKEE! Eihän korkeista mailoistakaan saa antaa tuomiota ellei joku neljästä tuomarista sitä itse livenä näe! Verta on siis ennenkin valunut ilman minkäänlaisia sanktioita!

RUPESIN VIELÄ LOPPUUN MIETTIMÄÄN. ETTÄ OLISIKO SAULI NIINISTÖ KÄYNYT ONNITTELEMASSA VENÄLÄISIÄ HOPEASTA, JOS TILANNE OLISI OLLUT TOISIN? OLISIKO SAULI NIINISTÖ TULLUT EDES PAIKALLE? 

Tuomarit pelasivat finaalissa hyvin. Suurimmat mokailijat olivat NHL- ja KHL -ammattilaisia eli todellisia housuunpaskojia Jyri Rönn ja Marcus Vinnerborg!

Venäjä teki hienon turnauksen, voitti kaikki ottelunsa ja oli ylivertainen ykkönen.  Suomi pisti myös kampoihin yllättävän hyvin tuolla materiaalilla Venäjän karhua vastaan ja tuo hieno lopputulos pilataan sillä, että paskamedia ja paskafanit nillittävät russofobian kiimoissaan ties mitä paskaa!

Lopetan artikkelin ilmeisesti Suomen Leijonien tämän hetkiseen ainoaan mieheen, Olli Palolaan: "Finaali ei ratkennut tuomareihin!". 

19 kommenttia:

  1. Olin itse kohtuullisen epäileväinen tuomioiden suhteen, ennen kuin näin ne sitten uudestaan sinun tuomista kuvista. Kiitos, että selvensit tuomioiden olevan ilmeisesti myös oikeita. Ei kai se Punakone voittanut sitten muulla kuin vain yksinkertaisesti hyvällä erikoistilanne pelillä, ja he todennäköisesti harjoittelivat erikoistilanteita varten tietäen sen, että niitä Suomen tiedetyllä jäähymäärällä tulee, varsinkin tuollaisella ylilatauksella.

    VastaaPoista
  2. Alusta loppuun didinfornaatiota ja kuvaruutukaapaukset eivät kerro yhtään mitään. Etkö uskaltanut videoclippejä laittaa? KAIKKI kiekkoasiantuntijat ovat sitö mieltä että tuomareiden editys finaalissa oli alta kaiken arvostelun. Katsopas näitä clippeja:

    http://www.youtube.com/watch?v=wtYpMLX7da0

    MIstä ihmeestä sait sellaista päähäsi, että Malkinin ei olei pitönytsaada rangaistusta Haulan leuan telomisesta? Aivan päivänselvä tapaus. Haula yrigti sääntöjen mukaista takalusta, mutta sai mailasta heti leukaansa. Tuomarilegenda Lvonrn oli sitö mieltä, että ulosajo ei olisi ollut väärä tuomio, mutta vähintään kakkonen.
    http://www.youtube.com/watch?v=5sXric-8m9g
    http://www.youtube.com/watch?v=1XiUo4kQclk
    http://www.youtube.com/watch?v=MQpXufn42q8

    1. (Kontiola) Shirokovin kuoleva joutsen a la bolshoi-baletti
    tapahtui heti Immosen jälkeen, tästä 5 vs 3, pikkukoukku joo, mutta venäläinen filmasi kaatumisen ja normaalisti ei olisi tullut jäähyä, kun kaatui omiin jälkoihin (näistä 4:stä ainoa mahdollinen jäähyn paikka, mutta tämäkin oli siis filmattu)
    2. (Immonen) Ovetchkinin kuoleva joutsen a la bolshoi-baletti
    3. (Salomäki) Venäläinen ottaa mailasta kiinni, jäähy olisi kuulunut hänelle, ei Salomäelle
    4. (Sallinen) Taas venäläinen ottaa mailasta kiinni, jäähy olisi kuulunut hänelle, ei Salliselle

    Peli kääntyi Venäjälle juuri noiden ääliömäsiten perkkäisten tuomioiden ansiosta, jolloin Suomi joutui 3-5 tilanteeseen.ja Venäjä tottakai rankaisee.. Viimeisesä eräss Suomi siten hallitsi laukauste ja torjuntojen määrällä peliä. En kiellä Venäjä loistavaa YV-peliä, mutta oisivat saneet tulla rehelisein tuomioin. PIsteenä i:n päälle valmentja Znarokin käsittämätön piittaamattomuudn IHHF: päättämästä sanktiosta: joka kielsi KAIKENLAISEN osallitumisen peliin. Ny sitten venälsiet vielä ylpelivät sillä, kuinka Znarok "ovelasti" pitää yhteyttä pelaajiin 70-luvun James Bond. mikrofonilla ja menee vielä jäälle ottelun jöeen, mikä sekin oli ehdottomasi kiellettyä. Miksi IHHF:n puhenjohtah kävi halaamaasa Putinia, Kiitokseksiko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Infantiili jannu hoi. Luuletko, että vastaan sinulle mitään ELLET OSAA LUKEA TAI TUNNE SÄÄNTÖÄ: Jos tuomari ei näe, rangaistusta ei voi antaa.

      Videoclipit tai kuvat todistavat 100%, että jokainen annettu rangaistus on sääntöjen mukainen. Ainoa mistä voisi koettaa nillittää on se, että joitain rikkeitä ei huomattu, mutta nekin meni ns. tasan, ja niitä tulee aina, kun ihmiset tuomaroivat.

      Poista
    2. Ps. linkitä toki poju niiden kaikkien kiekkoasiantuntijoiden lausunnot.

      Hah, sinun kiekkoasiantuntijat lasketaan yhdellä sormella; Antero "En tiedä paitsiosääntöä" Mertaranta!

      Poista
    3. Turha sitä haukkua ja solvata toista kirjoittajaa.. Opettele käytöstavat. Kontiolan jäähyssä venäläinen lentää selälleen sitten VASTA, kun on jo vähän aikiaa tilanteesta luistellut pois. Immonen vuorostaan taklaa venäläisen laitaan, SIITÄ ei tule mitään, eijkä pidäkään, mutta kun kaveri lähtee tilanteesta jo pois, sitten heittäyttyy kädet ylhäällä jäähän. AIvan naurettavaa. Salomäki taas kaataa Venäjän nron 52 lonkalla, eikä käytä edes mailaa! ja 2 min,Sallinen taas kaadetaan tilannetta ennen kuin hän kamppailee laidan lähellä venäläsienkanssa kiekosta. Sallinen EI käytä mailaa, kumikin pelaa kiekosta, mutta venäläinen kompastuu omiiin jalökoihinsa. Nämä näkyvät täysin selvästi noilla clipeilla. Vian täydellinen puusilmä ei niitä näe. YKsikään 2min. ei ole söääntöjen mukainen. Puhumattakaan Malkinin leukatyrmäyksestä. Venäliskiekkoilijat ovat vielä suurempia filmaajia kuin tsekit. Luulisi noin hyvä jiukkue pärjäävän ilman sitäkin. Tuomari suosi päivänelvästi Venäjää. Olisi mukava ollut nähdä rehti peli ja katsoa sitten, kumman kantti kestää. Sitä nyt ei päässyt katsomaan.

      Poista
    4. Jokinen ihmeisään jäähystaÄ

      http://yle.fi/urheilu/pettynyt_jokinen_ihmeissaan_jaahyista_kaveri_hyppasi_pleksiin_ja_huusi/7261926

      Tuomarilegenda Seppo Mäkelä venäläisten kaatuilusta: ”Näyttelemistä on ollut aika paljon”

      --Leijonat kärsi huutavaa vääryyttä MM-finaalissa, kun erityisesti saksalaisoikeudenjakaja Lars Brüggemannin kyseenalaiset vihellykset koituivat toistuvasti Suomen kohtaloksi. Myös 753 SM-liigaottelua tuominnut Seppo Mäkelä kiinnitti huomiota tuomarityöskentelyyn.

      - Saksalainen on ollut itänaapurin puolella, kotoaan tavoitettu Mäkelä sanoi ottelun toisen erän loppupuolella.

      --Venäläispelaajien jatkuva kaatuilu tuotti hedelmää.--

      http://www.iltasanomat.fi/mmkiekko/art-1288693367225.html

      Poista
    5. Totta kai kutsun sinua infantiiliksi, jos mussutat asioista joita on juuri todettu päinvastaisiksi, Viimeinen viestisi jonkun jokisen ja toimittajan mielipiteistä on yhtä tyhjän kanssa, niissä ei ole mitään faktaa.

      JOS PELAAJA A VIE MAILAN PELAAJANM B KÄSIIN TAI LUISTIMIIN, KUN KIEKKO EI OLE LUISTIMISSA, ON LOPPUTULOKSENA JÄÄHY. Ei niillä kaatumisilla on teknisesti mitään vaikutusta. Toki tuomari näkee usein helpommin. SINÄ TAI MINÄ EI VOIDA TAAS SANOA MIKÄ KAATUMINEN ON KUINKAKIN TOSIKAATUMINEN ELLET ITSE TAI MINÄ KAADU.

      Pysytään siis faktoissa. Joka ikinen jäähy oli oikeutettu ja useampi Suomen jäähy jäi viheltämättäkin. Sama Venäjällä, jäi jokunen viheltämättä, en ole sen tarkemmin perehtynyt RUS-jäähyihin.

      ELI SUMMA SUMMARUM: HYVIN TASAISET TUOMIOT.

      Poista
    6. Ps. sinähän varsinainen huumorijunnu olet, kun väität tyylin, ettei kisojen kovimme jähyilijälle Suomelle kuuluisi yhtään jäähyä finaalissa. KULJETKO IHAN TÄYSILLÄ VALOILLA, tuo lasketaan jo trollailuksi.

      Poista
    7. Kukaan ei ole todennut, että noiden videoklipien tuomiot oisivat olleet oikeita, muuta kuin sinä.Se nyt ei vielä riitä asiantutijalausunnoksi. Esitin sinulle jo kokenen kansainvälisen tuomarin Seppo Mäkelän mielipiteenn, jossa häkin tteaa, että tuomarit suosivat Venäjää. Se nyt sellainen asiantuntijalasunto, joka on paljon pätevämpi kuin sinun. Faktaa.

      Mail voi käydä jaloissa, mutta jos siihen ei kaadem tai se ei haittaa pelsaamista, ei mitään jäähyä tule viheltää. Jos nämä Bolshoi-teatterin primadonnanäyttelijät eivät olisi teatraalisesti kaatuneet, mitään jäähyjä ei olisi vihelletty. Kyse nimenomaan näistä peli käännekohdan ratkaissesta käsittämätömistä jäähyistä

      Ja vielä:

      Suomi-Venäjä-ottelun toimitsijat korjailivat pöytäkirjaa – kuvat ennen ja jälkeen

      http://www.uusisuomi.fi/urheilu/69388-suomi-venaja-ottelun-toimitsijat-korjailivat-poytakirjaa-kuvat

      "Tämä oli totaalinen pohjanoteeraus - kaikkien aikojen mätäfarssi"


      http://www.iltasanomat.fi/videotuomarit/art-1288693400842.html

      SInun on turha esittäcasiantutijaa tässä asiassa.

      Poista
    8. No niin, jos jonkun IS:n videotuomarit oksennuksen linkität tänne asiantuntijoina, niin paljastut suoraltaan joko mitään mistään tietäväksi tai puhtaaksi. Trolliksi.

      Seppo Mäkelän mielipiteet ei ole mitään muuta kuin värilasit päässä annettuja. Jos Seppo Mäkelä jossain väittää, että tuomiot oli sääntökijan vastaisia, nolaa hän itsensä, mutta sellaistahan hän ei missään edes tiettävästi tee! Kertoilee vain mielipiteitään!

      Toimitsijat korjaavat, jos heille tulee virheitä. Miten se tuomareihin liittyy? Kello on videotaululla ja toimitsijoilla, toinen oli sekunnin tai kaksi eri ajassa, tämä näkyi myös tv-kuvista. Siksi tuomarit menivät kysymään toimitsijoilta mikä on tilanne. Jäähyä jäi vielä sekunti jäljelle.

      JA SITTEN TAAS SE SINUN KAIKISTA NAURETTAVIN! JOS TYÖNNÄT MAILAN KIEKOTTOMAN JALKOIHIN, OLET UHASSA JOUTUA BOXIIN! JOS TUOMARI HUOMAA SEN, PILLI SOI! NÄMÄ ON PERUSSÄÄNTÖJÄ, EI SINUN MIELIPITEESI IIHF:N SÄÄNTÖKIRJAA VOITA, SORRY VAIN!

      Poista
    9. Turha on heti tyrnätä sellaista, mikä ei sinun vakaumukseesi sovi. Näiden videotuomareiden kokemus jääkiekon seuraamisesta on monikymmenvuotinen ja jääkiekosta ovat lukemattomia juttuja tehneet. Ei siis ihan mutu-pohjalta puhele Ja toiseksi siinähän tuli ilmi, että vaikka tilanne olisi ollut se, että tuomari olisi suosinut Suomea, ei se mielipide siitä yhtään muuttunut. MIten Suomen kansainvälisesti kokenein tuomari voi nolata itsensä? Hänet on valittu Suomen parhaimmaksi erotuomariksi 10 kertaa. " - Saksalainen on ollut itänaapurin puolella", kotoaan tavoitettu Mäkelä sanoi ottelun toisen erän loppupuolella."

      Tämän huomasivat kaikki vähänkin täysjärkiset katsojat.

      Tuo pöytäkirjakorjaus sattui vain aika sopivasti ratkaisutilanteseen, kun suomalainen oli pääsemässä pois jäähyltä. Ainahan siellä mailaa käytetään jossain vaihessa kiekottoman jaloissa! Se on eri asia , jos maila aiheuttaa häirintää tai sillä kampitetaan vastustajaa, Kulmaväänöissähän se maila on aina jonkun jaloissa! Trollaamista ei todellakaan ole se, että perustele linkein ja lähdeviittein sanomisiaan.

      Poista
    10. Totta vitussa pöytäkirjakorjaus piti tehdä, kun 1 sec jäi jäähyä, mutta jostain syystä joku muu aika, joka erosi, väitti muuta. Siksihän tuomarit meni toimitsija-aitioon kysymään, että minkä ajan mukaan jatketaan.

      Jatkettiin sen ajan, joka oli tv:ssä näkyvissä. Kaikki ok. Tarkkaa tuomaritoimintaa!

      Poista
    11. Toisen erän Venäjän Jevgeni Malkinin johtomaali merkittiin pöytäkirjaan ensin aikaan 35:38. Sekunneilla oli eroa, sillä maali ajoittui Jarkko Immosen jäähyn loppusekunneille. Immonen tuomittiin ajassa 33:37.

      Suomen päävalmentaja Erkka Westerlund kävi tuomarille kuumana sekunneista välittömästi Malkinin maalin jälkeen.

      Erätauolla toimitsijat korjasivat pöytäkirjaan siten, että IIHF:n tulospalveluun kirjattiin kellonaika 35:36, eli sekuntia ennen kuin Immonen pääsi pois jäähypenkiltä.

      Malkin teki maalin tilanteessa, jossa Venäjä pyöritti 5-3-ylivoimaa. Suomi joutui jatkamaan neljällä kenttäpelaajalla.

      Poista
    12. Oletko joku ääliö vai mikä, kun kertaat jotain uutista?

      Juurihan tuossa sanoin TV -RUUTU NÄYTTI, ETTÄ JÄÄHYÄ JÄI 1 SEC, TUOMARIT KÄVI TARKASTAMASSA MIKÄ ON OIKEA JA SE KATSOTTIIN OIKEAKSI! SIKSI MYÖS OTTELURAPORTTI LUONNOLLISESTI KORJATTIIN!

      Poista
    13. TV-ruudun kello ei käsittääkseni ei ole virallinen pelikello.

      Poista
  3. Finaalin päätuomarin voisi valita kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi, koska taatusti kukaan itseään arvostava tuomari ei halvalla suostu vetämään tuollaista pellen roolia kuin finaalin päätuomari veti.

    VastaaPoista
  4. Venäjän härski peli alkoi jo ennen finaalia, IIHF sätkynukkena

    --Erkka Westerlund kertoo, mitä tapahtui ennen MM-kisojen loppuottelua.
    Kohu Minskin MM-kisojen viimeisen viikon ja varsinkin finaalipäivän tapahtumien ympärillä ei laannu.

    Pääroolia veti härskistä Venäjä, joka näytti monessa käänteessä kuvainnollisesti keskisormea Kansainväliselle jääkiekkoliitolle IIHF:lle.
    - Saimme lauantaina kisojen direktoraatilta tiedotteen, mihin aikaan Suomi harjoittelee finaalipäivänä eli sunnuntaina. Illalla tuli uusi tieto, jonka mukaan harjoitusvuoromme oli annettu Venäjälle. Vastustimme sitä ja vaadimme alkuperäisen aikataulun noudattamista, mutta siihen ei suostuttu, Leijonien päävalmentaja Erkka Westerlund kertoi.
    Venäjä halusi Suomen harjoitusvuoron, jotta toimitsijakiellon saava päävalmentaja Oleg Znarok ehti vetää harjoitukset ennen kuin direktoraatti julkisti tuomionsa.--

    --"IIHF epäonnistui"

    Minskissä erotuomaritoiminta oli huonompaa kuin ehkä koskaan missään arvoturnauksessa.

    - Tuomaritoiminta oli kisojen alusta asti surkeaa. Puhuin Faselin kanssa ensimmäisen Venäjä-pelimme jälkeen. Hän lupasi IIHF:n laittavan tuomaritoiminnan kuntoon. No, jokainen näki, mitä finaalissa tapahtui, Westerlund totesi.-

    http://www.iltalehti.fi/mmjaakiekko-2014/2014052718347431_jv.shtml

    Joten aiva turha sönköttää muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai turha sönköttää muuta?

      Onko katkeran tappion kokenut Westerlund joku totuus?=

      EI HITTO MITÄ PÄLLEJÄ TÄMÄ MAA PÄÄLLÄÄN KANTAA!

      Poista
    2. Onhan se nyt totuus siinä mielessä, että Suomelle direktoraatin sopima harjoitusvuoro vietiin Venäjän joukkueelle! Jotta toimitsijakiellon saanut Znarov ehti vetää treenit ennen kilpailukiellon alkamista. "Vastustimme sitä ja vaadimme alkuperäisen aikataulun noudattamista, mutta siihen ei suostuttu, "Leijonien päävalmentaja Erkka Westerlund kertoi.

      Väitätkö Erkka Westerlundia valehtelijaksi?

      Poista