torstai 17. huhtikuuta 2014

VIRALLINEN LEHDISTÖTIEDOTE 17.04.2014 - PALESTIINAN ALUEEN NIMIASIOIHIN VIHDOIN MUUTOS!

Armon vuonna 17.04.2014 on vihdoin ja viimein Sionistisen rasistisen laittoman "valtion", jonka entistä nimeä en tässä enää luonnollisestikaan mainitse, nimen tilalle saatu sitä oikeamielisesti kuvaava relevantti nimitys!

Vuonna 1948 riettaat rasismin ilmenemismuodon (YK:n yleiskokous) sionismin lonkerot tunkeutuivat lopullisesti Palestiinan rauhaisalle alueelle ja aloittivat YK:n peruskirjan vastaisen hyökkäyssodan rauhaa vastaan vain hetki sen jälkeen, kun koko YK oli edes perustettu.

Tämä niin juridisesti laiton kuin myös uskonnon mukaan laiton agressio, joka murhasi tuhansia ja ajoi satojatuhansia ellei miljoonia ihmisiä pakolaisiksi, oli yksi kammottavimmista loukkauksista ihmisyyttä ja ihmiskuntaa vastaan ja tuon laittomuuden rasistiset lieveilmiöt ovat jatkunuut aina tänne vuoteen 2014 asti etnisten puhdistusten ja valkoisten fosforointien sekä massamurhien muodossa.

Näin ollen tuo de jure ja de facto laiton "valtio", jolla ei ole mitään muuta oikeutusta kuin saatananpalvojista koostuvan YK:n turvallisuusneuvoston ostettu poliittinen oikeutus, uusi nimi on tästä hetkestä lähtien, kuten se hyvin sopii, KAKKAPÖKÄLEVALTIO.


On toki totta, että ei KAKKAPÖKÄLEVALTIOKAAN kuvaa mitenkään konkreettisesti tuon kyseisen mätäpesäkkeen pahuutta ja Saatanan esikartano -asetelmaa, mutta nimi on pitkälti harkittu ja se sopii nimensä puolesta hyvin myös lapsille, joten kyseisen nimen opettaminen sopii kaikkiin ikäryhmiin ja kansallisuuksiin!

KAKKA = Paskaa
PÖKÄLE = Turhaa

Lehdistötiedote päättyy tähän - Lehdistötiedote on vapaasti levitettävissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti