perjantai 18. toukokuuta 2012

Rattijuopot tuhoamisleireille!

Adolf Hitlerin Natsi-Saksalla väitettiin olleen tuhoamisleirejä. Kyseiset väitteet ovat vailla todennusta ja niiden puolueettomasta tutkimisesta on tehty lähes laitonta, kuten koko holokaustista. Tuhoamisleiri on kuitenkin käsitteenä varmastikin kaikille tuttu käsite, sillä olemmehan me kaikki saaneet kuulla näistä mielikuvituksellisista laitoksista erinäisiä tarinoita. Oli sitten Natsi-Saksan tuhoamisleirit totta tai tarua, niin ainakin yhdelle ryhmälle sellaiset laitokset olisivat konkreettisina rankaisulaitoksina enemmän kuin osuvia!

Kyseessä on ali-ihmisjätteet, jotka lähtevät ajelemaan autoillansa pahuuden juoman viinan vaikutuksen alaisina! Toisin sanoen kyseessä ovat murhanyritykseen tahi murhaan syyllistyvät alhaiset rattijuopot! Rattijuoppous on yleensä melkoisen kannattavaa puuhaa, sillä Suomen hyysäysvaltiossa siitä ei oikeastaan saa mitään. Ehkäpä ajokortti lähtee muutamaksi päiväksi pois tai tulee nuhtelut. Voi onpa dramaattisen kovat tuomiot! Eikä tuomiot juuri kovene, vaikka rattijuoppoali-ihminen murhaisi viattoman jalankulkijat tai pyöräilijän. Päin vastoin Suomessa on yleensä tapana ymmärtää näitä ali-ihmisjätteitä.

Voihan jossain tapauksissa yksittäinen oikeuslaitos olla jopa hieman tosissaan ja rätkäistä muutamien kuukausien tuomioita kuolemantuottamus-nimikkeellä tai vastaavalla, mutta tietoisesta murhasta ei puhuta mitään, vaikka kyseessä on de facto ja jopa de jure selkeä murha! Enpä ole nimittäin koskaan kuullut, että ketään rattijuoppoa on ase ohimolla pakotettu autoa ajamaan!

Viime aikoina nämä rietastelevat rattijuopot eli kylmäveriset murhaajat tai murhayrittäjät ovat kunnostautuneet kammottavalla tavalla. Eri-ikäiset ihmispaholaiset ovat nimittäin MURHANNEET riettaasta harkiten autoillaan monia lapsia ja aikuisia jopa siten, että ovat paenneet paikalta ja jättäneet viattomat uhrinsa kuolemaan kadunvarteen. Kaiken huipuksi nämä selkeät murhaajat on yleensä päästetty vapaalle odottamaan tuomiotaan, tuomiotaan, joka on siis joko nuhtelut, sakkoja tai muutama kuukausi ehdollista kuolemantuottamuksesta! Kaiken huipentuma on se, että Suomen paskalain mukaan maksimituomiokin voi olla vain kuusi vuotta ehdotonta eli käytännössä kolme vuotta istuttavaa. Ja edellä mainitun kaltaisia maksimituomioita annetaan harvoin, jos koskaan!

Allekirjoittanut itsekin tietää muun muassa tapauksen, jossa viattoman ihmisen autolla tappanut ihmispaholainen selvisi pienellä ehdollisella tuomiolla, koska kyseisellä murhaajalla "oli työpaikka" ja "oli lapsia". Kaiken huipuksi kyseistä automurhaajaa ei voi edes tässä tapauksessa kutsua rattijuopoksi, koska poliisi ei sattunut puhalluttamaan kyseistä murhaajaa. Sen sijaan murhatun veriarvot kyllä tutkittiin. Tämän kaltainen OIKEUSMIELIVALTA ja suoranainen VALTIORIKOLLISUUS on barbarismin huipentuma ja hyysäyspolitiikan kammottavin ilmentymä!

Edellä käsitelty tapaus tapahtui jo suhteellisen kauan sitten, joten nykypäivänä tuskin sellaista virhettä voi tapahtua, että poliisi jättäisi potentiaalisen rattijuoppomurhaaja-ali-ihmisen puhalluttamatta, mutta sitä vastoin edelleen käsitteet "työläinen" ja "isä" tai "äiti" takaavat rattijuopoille ja murhaajille lokaisat oltavat ilman konkreettisia tuomioita! AUTOLLA MURHAAMINEN on siis paljolti LAILLISTA PUUHAA PERSEREIKÄ-SUOMESSA, vaikka sellainen akti onkin lakikirjassa kielletty!

Siksipä ehdotankin kyseisille ali-ihmisille eli rattijuopoille, noille autoilla barbaarimaisiin murhiin pyrkiville ihmisjätteille, TUHOAMISLEIRITYKSIÄ! Saattaisi se alkoholilla läträily ja autoilu nimittäin loppua aika äkäisesti paatuneimmaltakin hyysättävältä ihmisjätteeltä, jos vankilan suihkusta pulppuaisikin sitä itseään, eikä tuhoamishuoneen ovetkaan olisi puisia, vaan rautaisia!

1 kommentti:

  1. Tonavako se noita syntisiä täällä tuomitsee? Asioista ja rikoksista olen kanssaan samaa mieltä. Mutta kirjoittaja itse tuntuisi olevan jotenkin lääkärin tarpeessa. Sappeenkin voi kuulemma tikahtua.Hanki hyvä ihminen jotain rauhottavaa, ettet halkee.Noin vihantäyteinen elämä on sydämelle ja järjelle vahingoksi

    VastaaPoista