perjantai 20. huhtikuuta 2012

Miksi maahanmuuttajat julistivat suomalaisille sodan ja puolustivat ihmisjäteraiskaajia?

Moni suomalainen tyrmistyi ja järkyttyi 19.04.2012, kun Facebook-yhteisöpalveluun tehtiin muutamien vikkelien ja ainakin henkiseltä iältään hyvinkin nuorten maahanmuuttajaepelien toimesta rasistinen herjasivusto, jonka ainoa tarkoitus näytti olevan maahanmuuttajarakkarien vähäisen älykkyysosamäärän esitteleminen ja ennen kaikkea törkeästi joukkoraiskatun ihmispolon barbaarinen herjaaminen. Lisäksi kyseisellä sivustolla sienneet ahkerat maahanmuuttajat muistivat hyökätä de facto Suomen kansaa vastaan kyseenalaistamalla käräjäoikeuden antama (naurettava) raiskaustuomio.

On toki aivan täysi fakta, että Suomen oikeuslaitos on lähinnä täydellinen vitsi heppoisine sisäpiirituomioineen, mutta juurikin sen takia, että mistään rikoksesta ei tunnu saavan mitään oikeaa tuomiota ellei rikollinen sitten herjaa ministerejä, maahanmuuttajia tai ryöstä valtiolta rahaa. Toisin sanoen ihmisjäteali-ihmiset, kuten lastenraiskaajat, pedofiilit, murhaajat, tappajat, pahoinpitelijät ja eläinrääkkääjät pääsevät ehdollisilla ja helpotetuilla tuomioilla. Mutta tämän maahanmuuttajien toteuttaman agressiotapauksen pointti onkin juuri päinvastainen, sillä ahkerat maahanmuuttajatunarit alkoivat kyseisellä sivustolla syyttämään RAISKAUKSEN UHRIA H*UORAKSI (sensuroin viimeisen sanan, koska sana on tässä kontekstissa lähinnä teloituksen arvoinen) ja Suomen kansan valvomaa oikeuslaitosta valehtelijaksi.

Täytyy heti alkuun selventää. Allekirjoittanut kannattaa KIDUTUSTUOMIOITA kaikille maailman väkivaltarikollisille ja HIRTTOTUOMIOITA kaikille väkivaltarikollisten sympatisoijille ja hyysääjille! Allekirjoittanut pitää edellä mainittuja paskahousuja myös ALI-IHMISINÄ ja IHMISJÄTTEINÄ!

Nyt minä kysynkin teiltä maahanmuuttajaäpäriltä, jotka perustitte kyseisen Facebook-sivuston ja ilakoitte siellä raiskauksen uhrin kustannuksella, hyökkäsitte törkeästi Suomen kansan omistamaa oikeuslaitosta vastaan sekä syyttelitte valhein kantasuomalaisia jylhiä karpaaseja rasisteiksi, että miksi julistitte de facto sodan meille oikeille suomalaisille ja lokasitte samalla niiden normaalien rehellisten maahanmuuttajienkin kunnian? Minä allekirjoittanuthan olen profiloitunut usein jopa melkoisen suureksi maahanmuuttajien ja islamilaisten ihmisten ymmärtäjäksi, koska muun muassa oikeamieliset islamistit taistelevat sionismia vastaan muun muassa Lähi-idässä, mutta Suomeen tullut ihminen (tässä tapauksessa ihmisjäte), joka raiskailee lapsia, varastaa, loisii ja ennen kaikkea tässä tapauksessa ihmisjäte, jonka mielestä raiskattu ihminen ja tässä tapauksessa lapsi on huora tai ylipäätään Suomen kansan syvät rivit ovat rasistipaskoja täynnä, sietää joutua välittömästi saunan taakse tai vähintään Frederikin postitoimistoon!

Olen nyt odotellut, kuten varmasti suurin osa Suomen oikeudenmukaisesta kansasta, kohta jo vuorokauden maahanmuuttojärjestöjen anteeksipyyntöjä [oletan, että Suomessa paljon asiallisia oikeutta kunnioittavia maahanmuuttajia?] ja viranomaisten vastaiskuja näitä maahanmuuttajarasisteja ja raiskauksen uhrin herjaajia vastaan, mutta minkäänlaista toimintaa ei ole tapahtunut. Myös media on tutusti paskat housuissa hiljaa ja keskittyy lähinnä perussuomalaisten aiheettomaan herjaamiseen. Mikäli jatkossakaan ei tule pahoitteluja ja rankaisutoimia, niin ainoa kliinisen faktinen loppuyhteenveto on se, että suomalaiset on orjuutettu omassa maassaan maahanmuuttajien irstasmielisen ja irrelevantin rasismin alaisuuteen! Täytyykö minun muistuttaa, että edellä mainittu toimintatapa on muuten juuri rasistiaatetta palvovien sionistien agenda Euroopassa?

Täytyykö minun allekirjoittaneen ja Suomen rehellismielisen kansan nyt vetää se johtopäätös, että maahanmuuttajajärjestöt ja jopa viranomaiset hyväksyvät tuon Facebook-sivuston ajaman agendan? Ymmärrän hyvin, että 1-1000 maahanmuuttajaa, joista suurin osa vaikutti olevan vieläpä täydellisen kouluttamattomia rasisteja, ovat pieni osa Suomen maahanmuuttajakannasta, mutta sitä en ymmärrä, että tuota rikosta ei tuomita! Miksi ihmeessä maahanmuuttajajärjestöt EIVÄT TUOMITSE kyseistä agressiota, jonka tekijöinä olivat lähinnä maahanmuuttajakakarat? Pelkkä julkaistu paheksunta riittäisi! Vai onko nyt tosiaan niin, että maahanmuuttajajärjestöjen kanta on se, että RAISKAUKSEN UHRI ON HUORA? Me olemme nyt Suomessa, jossa raiskauksen uhri ja minkä vain rikoksen uhri on YKSISELITTEISESTI UHRI!

Näin ollen näiden muutamien rikollisten maahanmuuttajien suorittama agressio Suomen valtaväestöä kohtaan on de facto tosiasia, mutta koska allekirjoittanut itse on pasifisti ja rauhan asialla, niin allekirjoittanut ei myöskään aio vastata maahanmuuttajien julistamaan de facto agressioon mitenkään, vaikka loukattuna Suomen suvereenina kansalaisena takanani olisikin YK:n peruskirjan ylevät säikeet. Sen sijaan yhtenäisellä Suomen kansalla, johon kuulunee myös oikeamieliset maahanmuuttajat, on täydellisen lailliset avaimet vastata näihin jatkuviin agressioihin ja se vastaus saattaa olla tätä menoa tulossa jopa pian.

1 kommentti:

  1. Pfff.. Lue mitä mamut tekivät tytölle. Tekijöiden nimet, osoitteet julkista myös.

    http://suomaliansanomat.blogspot.com/2012/04/suleyman-osman-mohamed-ja-burhan.html

    VastaaPoista